Vergaderingen & presentaties
Deze rustige omgeving brengt iedereen even terug bij het hier en nu. Geen drukte, verkeer of herrie. Een prefecte omgeving voor de verteller en de luisteraars. Ook de jaarlijkse BHV-cursussen kunnen hier gegeven worden. De opstelling kunnen wij naar eigen wens voor u klaar zetten zodat de alles zo voorspoedig mogelijk verloopt.


Verjaardagen, partijen, bruiloften, bedrijfsuitjes & reünies
Bij ons kan jong en oud een groot of klein feest vieren zoals gewenst. De ruimte kan worden aangekleed in de sfeer die past bij uw thema. U kunt zelf uw eigen feest bij ons organiseren, dan denken wij graag met u mee! of geef uw wensen op en wij maken er iets onvergetelijks van.

Workshops
Voor iedereen die ruimte nodig heeft om zijn of haar workshop te geven is onze zaal een uitkomt. Hier is plek zat om te knutselen, schilderen, bloemschikken, haken, fotografie, make-up en nog veel meer.

Onze zaal
De zaal is ruim opgezet en het hoge plafond doet nog ruimtelijker aanvoelen. Is de ruimte te groot of wilt u meerdere hoekjes creëren? de kinderen een eigen speelhoek geven en toch overzicht houden? Dan kunt u de zaal naar eigen wens indelen door middel van het gordijn. Ook bieden wij een ruime hoeveelheid aan meubilair. Voor iedereen een zitplaats of liever zitjes met tafeltjes verspreid in de zaal? Een grote lange tafel waar iedereen aan kan zitten? Wij kunnen de zaal voor u inrichten zoals u zelf wilt.
Naast de ruimte met berging beschikt onze zaal ook over een eigen keuken. De keuken is professioneel ingericht met een kookplaat, vaatwasser, koelkasten, servies, bestek en meerdere thermokannen, alles compleet voor uw feest.

Sport, dans & muziek
Geeft u sport of dans lessen en bent u opzoek naar een ruimte waar u vrij kunt bewegen? Wij bieden een ruime zaal waar u hele gezelschap alle rust en privacy kunnen meedoen. Van yoga tot salsa hier is het allemaal mogelijk. Maar ook voor iedereen met een eigen bandje, mooie stem of gewoon iedereen die gek is op muziek en geen ruzie wil met zijn buren is deze locatie perfect voor jou.

Catering voorbeelden die wij kunnen verzorgen

  • Gebak
  • Warme en/of koude tussendoortjes
  • Salades
  • High tea met luxe hapjes
  • Barbecue pakketten inclusief huur barbecue
  • Ovenschotels
  • Stampotten

Faciliteiten

Keuken, bar, muziekinstallatie en meer

Voor welke gelegenheid dan ook kunnen wij voor u de catering verzorgen. Wilt u hartig of toch liever zoet? Alleen iets lekkers bij de koffie of een volledige maaltijd? alles kan. Liever zelf de regie in eigen hand? U kunt uw meegebrachte hapjes gewoon serveren, of uw eigen cateringbedrijf inhuren – geen probleem!

Pro
Laat ons je helpen
  • In overleg is alles mogelijk